השבוע, בהשראת פרשת נח, שוחחתי עם בנות הקבוצות השונות על המקום 'הנוח' של כל אחת ואחת.
כי בחיים אנו תמיד צריכים לשמור על איזון.
מחד להקפיד על הכללים והחוקים, להיות "איש תמים" ולהיות מחויבים לאיזשהו תהליך שיקדם אותנו, ומהצד שני כן למצוא את המקום הטוב עבורנו, שבו נמצה את מיטב כישורינו. כי רק האדם עצמו מכיר את היכולות שלו, את היצרים שלו ואת הגבולות שלו. לכן, רק בעבודה עצמית הוא ימצא את המקום הטוב עבורו, ויבנה את תיבת הנח הפרטית שלו…
חשוב להשגיח על כללי דרך חיים, להקפיד על ארוחות מסודרות עשירות במאכלים עם סיבים ויחד עם זאת לבנות תפריט ייחודי לכל אחד ולכל אחת באופן פרטי.
אני מאוד משתדלת לסייע בנושא ולמצוא עבור כולם את השביל הפרטי שלהם בתוך דרך החיים. כי רק בעזרת שילוב הדברים, ננצח את השומן ונוריד במשקל.
בעניין הזה השבוע שוחחנו עם ד.ד שלקחה את פרויקט דרך חיים למקום מאוד מעניין… "בדומה להרבה שהגיעו לדינה, הייתי סקפטית", משתפת אותנו. "באתי בגלל חברה ששכנעה אותי, אך בתוך תוכי לא האמנתי בזה וכך גם בעלי. לא האמנתי שאחרי כל כך הרבה דיאטות שניסיתי, פתאום משהו יעבוד, אבל מהר מאוד התבדיתי".
כיום, חמישה חודשים לאחר שהחלה להשתתף בשיעורים, ד. הורידה כבר 17 קילו (!), בין כל הגורמים להצלחה, היא מספרת כי הפכה את השיטה למעין משחק תחרותי.
"מי שמכיר יש את הסרט 'החיים היפים', שבו אב בתקופת השואה, משכנע את בנו כי החיילים הקשוחים, הם בסך הכל חלק ממשחק והצגה אחת גדולה שבו יש להקפיד על הכללים הנוקשים שלהם, מה שמסייע לו לעבור את המלחמה הרבה יותר בקלות. להבדיל גם אני לקחתי לעצמי את השיטה כמשחק תחרותי ומאתגר שבו אם אחרוג מהכללים, אני אפסיד נקודות. כך זה מדרבן אותי להצליח.
במיוחד כשרואים את התוצאות בשטח".
בנוסף היא מציינת כי ישנם עוד גורמים נוספים "היחס החם של דינה, השיעורים והמפגש השבועי עם הקבוצה, מסייעים לעבור את זה בכיף ובקלות. זו פעם ראשונה שאני מרגישה שפשוט כיף לי בתהליך הירידה במשקל".
עוד היא מציינת לשבח את מוצרי דרך חיים. "אני אחת מאוד בררנית, אבל בחנות של דינה אני מוצאת דברים טעימים ומגוונים, ככה שאין לך שום פיתוי לטעום אלטרנטיבה אחרת. אני רוכשת שם מדי שבוע ורואה את ההשפעה שלהם באופן ניכר".